Restructurarea societăților prin fuziune şi divizare. Dizolvarea şi lichidarea societăţilor. Încetarea funcţiei de administrator

  • March 5, 2020 - 15:30
  • Sala Londra, din Splaiul Unirii nr.165 - București - Romania

Curs 10

Restructurarea societăților prin fuziune şi divizare. Dizolvarea şi lichidarea societăţilor. Încetarea funcţiei de administrator

Dinamica schimbarilor aparute in mediul de afaceri generate, pe de o parte, de modificarea sistemului legislativ iar, pe de alta parte, influentata de evolutia tehnologiilor si de mentalitatea de consum a noilor generatii, isi pune amprenta asupra dezvoltarii societatilor comerciale.

In aceste conditii, societatile trebuie sa apeleze la cele mai bune strategii in vederea continuarii existentei pe piete ce devin din ce in ce mai volatile, strategii care trebuie dublate de cunoasterea temeinica a legislatiei nationale si europene in materie.

In cadrul acestui seminar vom parcurge dumul absorbirii unei societati de catre alta societate si pe cel al „unirii fortelor” a doua societati si formarea unei noi societati, transferul patrimonial, efectele fuziunii precum si aspecte legate de disparitia si modificarea persoanei juridice.

Lectorii Scolii de Administratori vor prezenta si aspecte legate de divizarea totala sau partiala a unei societati impreuna cu toate consecintele juridice si financiar contabile ce deriva atat pentru administrator si asociati cat si pentru salariatii persoanei juridice divizate.


Data:
05.03.2020

Program: 15:30 – 20:30 (tematica amintita mai sus)

Loc desfașurare:  Sala Londra, din Splaiul Unirii nr.165, cladirea TN02, et.1, Impact Hub Bucharest.

Puncte de reper: metrou Timpuri Noi, cladirile noi vis-à-vis de Universitatea Dimitrie Cantemir.

Se poate consulta harta aici: https://www.impacthub.ro/contact/

 

Preț:

EARLY BOOKING (pana pe 3 martie 2020 )– 400 lei

LATE BOOKING (din 4 martie 2020 ) – 450 lei


INSCRIE-TE AICI


EVENT INFO :

  • Start Date:March 5, 2020
  • Start Time:15:30
  • End Date:March 5, 2020
  • End Time:20:30
  • Location:Sala Londra, din Splaiul Unirii nr.165 - București - Romania
  • Website:http://scoaladeadmisinstratori.ro