Obligațiile şi puterile administratorilor unei societăți

  • March 27, 2019 - 15:30

Curs 2

Descriere

Aveti idee ce obligatii are un administrator de societate din Romania? Dar pana unde pot ajunge puterile lui?

Vom discuta despre statutul Juridic al administratorilor: calitatea de administrator, conditii cerute, desemnare, remuneratie si incetarea functiei acestora.

Vom avea in vedere principalele obligatii ale administratorului, din perspectiva legii societatilor comerciale (Legea 31/1990), a legii contabilităţii (Legea 82/1991), a legii pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale (Legea 241/2005).

Ce reprezinta patrimoniul unei societati? Pe parcursul mandatului de administratori este important sa stim sa gestionam intreg patrimoniul acesteiai, respectand normele privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii.

Ce este Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, cand si cum se aplica legislatia cu pentru prevenirea şi sancţionarea spălării banilor, precum şi pentru instituirea unor măsuri de prevenire şi combatere a finanţării actelor de terorism?

Data: 27.03.2019

Ora: 15.30 – 20:30 (tematica amintita mai sus)

IMPORTANT: 
! Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale, în baza căreia puteți achita taxa de participare.
Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe societate / cabinet / PFA. Pentru emiterea acestei facturi este necesar să ne comunicați datele complete ale dumneavoastră sau ale societății/cabinetului/PFA-ului, date de contact și adresa de mail unde să vă trimitem factura.

Nota: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de mail office@scoaladeadministratori.ro, cu minim 2 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Școala de administratori. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

De asemenea interesul dvs. se poate manifesta si prin accesarea obisnuita a datelor de contact:

Mihaela Tutunaru

Mobil: +(40) 729 071 463
Fax: +(40) 37.287.20.61
E-mail: office@scoaladeadministratori.ro | cursuri@scoaladeadministratori.ro


INSCRIE-TE AICI


EVENT INFO :