O noua serie de cursuri

  • October 15, 2020 - 13:00

Anuntam cu placere, bucurie si dedicatie:

Şcoala de administratori işi deschide porțile cu o noua serie de cursuri!

Hai cu noi să-ți extinzi cunostințele şi să găseşti toate informațiile necesare in managementul funcțional si sustenabil al unei afaceri!!!

Cand incepem?

Pe 15 Octombrie 2020

 

Şcoala de administratori este un proiect nascut din dorinţa de a îi ajuta pe administratorii societăţilor din România să gestioneze sustenabil dezvoltarea afacerii lor. Acest proiect este prima şcoală care îşi propune să abordeze teme în legătură cu administrarea societăților din România.

Din experiența noastră legată de consultanţa de afaceri, foarte mulți antreprenori români sau străini s-au confruntat cu piedici în derularea afacerii în România. Dintre provocările care i-au afectat cel mai mult menționăm, în primul rând, lipsa de informații cu privire la obligațiile și procedurile de autorizare, costurile administrative şi numeroase aspecte juridice, fiscale şi financiare care implică derularea conformă a activității unei societăți.
Studiul, cercetarea, experiența şi expertiza noastră ne-au determinat să încercăm să acoperim nevoia de informare din rândul administratorilor de societăţi din România prin organizarea de cursuri de pregătire ce vizează îmbunătățirea competențelor și cunoștințelor specifice ale administratorilor de societăți din România.

Şcoala de administratori se adresează administratorilor de societăţi, managerilor din departamentele cheie ale unei societăţi, asociaţiilor si acţionarilor unei entitaţi,  iar participanții la cursurile pe care le vom organiza vor avea acces la informații complexe, din domeniul dreptului aplicabil administrării de societăţi, fiscalităţii şi contabilității, informaţii care vor fi pe înţelesul şi la îndemâna oricărei persoane.
Cursurile sunt structurate pe teme de interes care vor fi abordate în cadrul unor sesiuni de lucru de aproximativ 4-5 ore fiecare, desfășurate pe parcursul anului 2020 – 2021. Lista temelor propuse se regăseşte în cadrul Formularului de înscriere şi interes (pdf), noi urmând să vă ţinem la curent cu detalii privind data şi locaţia cursurilor. Poţi participa la toate cursurile, la unul sau doar la cele care coincid cu interesele sau nevoile tale. Intrarea in Şcoala de administratori nu este condiţionata de participarea la toate cursurile.
Lectorii principali ai Şcolii de administratori sunt cei care au identificat pe parcursul activităţii lor multe erori şi carenţe în informaţiile deţinute de către administratorii şi asociaţii / acţionarii societăţilor din România, motiv pentru care aceşti lectori au conceput cursuri personalizate care se adresează acestor persoane, precum şi personalului din top managementul unor astfel de societăţi.

Găsiţi informaţii suplimentare despre acestia si nu numai pe site-ul nostru: scoaladeadministratori.ro
Te asteptam sa te inscrii pe site:  http://scoaladeadministratori.ro/contact/
Informatii suplimentare primesti de la colega noastra Mihaela Tutunaru:

  • Mobil: +(40) 729 071 463
  • Fax: +(40) 37.287.20.61
  • office@scoaladeadministratori.ro
  • cursuri@scoaladeadministratori.ro

INSCRIE-TE AICI


EVENT INFO :