Negocierea contractuală: de la idee la consimțământ.

  • July 11, 2019 - 15:30

Curs 5

Descriere

Ȋn calitate de comerciant, suntem siguri că, până la acest moment, v-aţi lovit de rapiditatea cu care de multe ori trebuie să acţionaţi. Dreptul comercial este viu, calitate determinată de celeritatea tranzacţiilor comerciale, rapiditatea administratorului fiind deseori o condiţie obligatorie a succesului, fiind binecunoscut principiul Time is Money!

Spre deosebire de necomercianţi, comercianţii trebuie să fie pregătiţi pentru o frecvenţă sporită a tranzacţiilor comerciale, trebuind să dispună de o libertate sporită de acţiune şi de mijloace simple de perfectare a raporturilor juridice (e.g. prin e-mail, telefonic, verbal), putând să dovedească actele juridice prin orice mijloace de probă. Organele fiscale de control aplica un algoritm fiscal specific cu privire la deductibilitatea cheltuielilor şi a TVA-ului aferente tranzacţiilor comerciale, in conformitate cu legislaţia in vigoare.

Vă aşteptăm la curs unde veti afla mai multe informaţii despre negocierea contractuală, despre mijloacele moderne de comunicare și valoarea lor probatorie în relațiile comerciale. Veţi afla totodată şi care sunt consecinţele neexecutării obligaţiilor din contractele privind activitatea comercială şi riscurile fiscale ce ar putea apărea printr-o recalificare a tranzacţiilor comerciale.

Data: 11.07.2019

Ora: 15.30 – 20:30 (tematica amintita mai sus)

IMPORTANT: 
! Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale, în baza căreia puteți achita taxa de participare.
Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe societate / cabinet / PFA. Pentru emiterea acestei facturi este necesar să ne comunicați datele complete ale dumneavoastră sau ale societății/cabinetului/PFA-ului, date de contact și adresa de mail unde să vă trimitem factura.

Nota: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de mail office@scoaladeadministratori.ro, cu minim 2 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Școala de administratori. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

De asemenea interesul dvs. se poate manifesta si prin accesarea obisnuita a datelor de contact:

Mihaela Tutunaru

Mobil: +(40) 729 071 463
Fax: +(40) 37.287.20.61
E-mail: office@scoaladeadministratori.ro | cursuri@scoaladeadministratori.ro


INSCRIE-TE AICI


EVENT INFO :