Infracţionalitatea în zona comercială. Evaziunea fiscală şi spălarea de bani

  • May 29, 2019 - 15:30

Curs 4

Descriere

Atunci când auzi vorbindu-se despre infracţionalitatea ȋn zona comercială, suntem sigure că nu te gândeşti că ţi s-ar putea ȋntampla (chiar) ţie. Dar dacă lucrurile nu stau chiar aşa?! Dacă ȋntr-o dimineaţă, ȋn timp ce ȋţi pregăteşti cafeaua, bate cineva la uşa ta şi ȋţi arată un mandat de percheziţie?! Consideri că acesta ar fi un scenariu bun de film?! S-a ȋntâmplat mai multor administratori şi directori generali din România – partea tristă este că te poţi trezi ȋntr-o astfel de situaţie.

Vino la următorul curs din proiectul SCOALA DE ADMINISTRATORI pentru a afla care sunt riscurile penale la care te expui ȋn cadrul afacerii tale. Ȋn plus, vei afla cum să eviți evaziunea fiscală și spălarea banilor.

Data: 29.05.2019

Ora: 15.30 – 20:30 (tematica amintita mai sus)

IMPORTANT: 
! Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale, în baza căreia puteți achita taxa de participare.
Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe societate / cabinet / PFA. Pentru emiterea acestei facturi este necesar să ne comunicați datele complete ale dumneavoastră sau ale societății/cabinetului/PFA-ului, date de contact și adresa de mail unde să vă trimitem factura.

Nota: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de mail office@scoaladeadministratori.ro, cu minim 2 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Școala de administratori. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.

De asemenea interesul dvs. se poate manifesta si prin accesarea obisnuita a datelor de contact:

Mihaela Tutunaru

Mobil: +(40) 729 071 463
Fax: +(40) 37.287.20.61
E-mail: office@scoaladeadministratori.ro | cursuri@scoaladeadministratori.ro


INSCRIE-TE AICI


EVENT INFO :