Membrii fondatori

Adresa: Bd. Mircea Vodă nr. 39H, etaj 1, ap. 1, cod poștal 030663, Sector 3, București, România

E-mail: claudia@cliza.ro
Web site: www.cliza.ro
Telefon: +40.21.315.22.00
Fax: +40.21.315.22.11
Mobil: +40.723.33.60.38

Conf. univ. dr. Marta-Claudia CLIZA

Founding & Managing Partner CLIZA LAW OFFICE

Claudia este fondatorul CLIZA LAW OFFICE, cabinet care, de la înfiinţare, s-a remarcat prin calitatea serviciilor juridice oferite. Renumele CLIZA LAW OFFICE are la bază atât calitatea consultanţei de specialitate, dar, mai ales, modalităţile inovatoare de abordare a mandatelor încredinţate, fiind unul dintre cele mai respectate cabinete de avocatură din România.

Claudia este recunoscută atât la nivel intern, cât şi la nivel internaţional pentru expertiza sa în domeniul achiziţiilor publice şi a contenciosului administrativ şi fiscal.

Claudia este considerată un profesionist desăvârşit care, de-a lungul celor peste 20 ani de experienţă în domeniul juridic, a avut în coordonare cazuri foarte importante, atât din domeniul litigiilor, cât şi din domeniul consultanţei de afaceri.

Claudia a reprezentat importante societăţi transnaţionale, instituţii financiar-bancare, societăţi din domeniul energiei, dezvoltatori imobiliari, dar şi instituţii publice, având o reputaţie neştirbită în asistenţa juridică acordată.

Performanţele remarcabile obţinute în calitate de avocat al Baroului Bucureşti sunt dublate şi de activitatea didactică, Claudia fiind, în prezent, conferenţiar universitar doctor în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti.

Doctor în ştiinţe juridice, Claudia este şi autorul a peste 40 de articole de specialitate şi lucrări ştiinţifice publicate în domeniul contenciosului administrativ, cât şi în cel al dreptului procesual civil.

Adresa: Bd. Mircea Vodă nr. 39H, etaj 7, ap. 23, cod poștal 030663, Sector 3, București, România

E-mail: mariana.burlacu@condec.ro
Web site: www.condec.ro
Telefon: +40.21.344.41.50
Fax: +40.37.287.20.61
Mobil: +40.723.26.27.26

Drd. Mariana Burlacu

Director General Grupul Condec

Mariana a interacţionat cu domeniul financiar-contabil, cu mai bine de 20 ani în urmă. Iniţial a activat pe piaţă ca free lancer, iar ulterior a înfiinţat Grupul Condec (2003). Încă de la începuturi a lucrat cu companii mari pentru care, datorită pasiunii pentru contabilitate, a finalizat situaţii financiar-contabile dificile, dornică şi uneori forţată constructiv să se perfecţioneze continuu.

CONDEC Grup a apărut pe piaţa din România ca urmare a preluarii activitații desfașurate anterior ca free lancer. Această nouă experienţă datorată schimbării statutului a impus necesitatea unei extinderi prin formarea unei echipe de specialişti. În prezent, Mariana coordonează o echipă compusă din peste 10 profesionişti şi este implicată activ în organizarea birourilor de contabilitate ale clienţilor cărora le oferă servicii, dar cărora nivelul activităţii le-a impus serviciu internalizat de contabilitate, coordonat de ea.

Mariana este membru al Corpului Experţilor Contabili din România (“CECCAR”) – în calitate de Expert Contabil şi Evaluator Economic-Financiar al Intreprinderii, membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România (“CCF”) şi al Camerei Auditorilor Financiari din România (“CAFR”).

Şi-a extins aria cunoştinţelor absolvind în anul 2012 Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu” şi din anul 2015 a început cercetarea pentru doctoratul în curs din  domeniul contabilităţii, la Universitatea „Valahia” din Targovişte.

După calificarea Lean Six Sigma Green Belt, din anul 2009, managementul financiar a devenit o nouă pasiune.

Adresa: Bd. Mircea Voda nr. 39H,etaj 1, ap. 1, cod poştal 030663, Sector 3, Bucureşti, România

E-mail: laura.spataru-negura@cliza.ro
Web site: www.cliza.ro
Telefon: +40.21.315.22.00
Fax: +40.21.315.22.11
Mobil: +40.722.57.02.01

Asist. univ. dr. Laura SPĂTARU-NEGURĂ

Managing Associate CLIZA LAW OFFICE

Laura s-a alăturat echipei CLIZA LAW OFFICE în anul 2017. Ea este avocat în Baroul Bucureşti, specializat în drept comercial şi societar, dreptul Uniunii Europene şi dreptul mediului. Are experienţă bogată şi în arbitraje, naţionale şi internaţionale, consiliind totodată clienţii şi pe probleme de drepturile omului.

Inainte să se alăture echipei, Laura a colaborat cu mai multe societăţi internaţionale de avocatură de renume, unde a acumulat o experienţă bogată atât pe probleme juridice, cât şi pe marketing juridic.

În plan academic, Laura este asistent universitar doctor în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, unde conduce seminarii la teoria generală a dreptului şi jurisdicții internaționale. Ea a publicat şi a avut prelegeri în cadrul mai multor conferinţe din domeniile sale de specializare.

Doctor în ştiinţe juridice, Laura este şi autorul a peste 30 de articole de specialitate şi lucrări ştiinţifice publicate atât în domeniul teoriei dreptului, cât şi în cel al drepturilor omului.
Printre altele amintim că Laura a absolvit şi un Master in Business Administration (MBA), pentru a aprofunda problemele societăţilor şi, implicit, ale administratorilor din România.