Despre noi

Despre noi

Acest proiect este prima şcoală care îşi propune să abordeze teme în legătură cu administrarea societăților din România.

Din experiența noastră legată de consultanţa de afaceri, foarte mulți antreprenori români sau străini s-au confruntat cu piedici în derularea afacerii în România. Dintre provocările care i-au afectat cel mai mult menționăm, în primul rând, lipsa de informații cu privire la obligațiile și procedurile de autorizare, costurile administrative şi numeroase aspecte juridice, fiscale şi financiare care implică derularea conformă a activității unei societăți.
Studiul, cercetarea, experiența şi expertiza noastră ne-au determinat să încercăm să acoperim nevoia de informare din rândul administratorilor de societăţi din România prin organizarea de cursuri de pregătire ce vizează îmbunătățirea competențelor și cunoștințelor de specifice ale administratorilor de societăți din România.

Şcoala de administratori se adresează administratorilor de societăţi, iar participanții la cursurile pe care le vom organiza vor avea acces la informații complexe, din domeniul dreptului aplicabil administrării de societăţi, fiscalităţii şi contabilității, informaţii care vor fi pe înţelesul şi la îndemâna oricărei persoane.