Infractionalitatea in zona comerciala. Evaziunea fiscala si spalarea de bani

Data: 29 mai 2019

Program: 15:30 – 20:30

Loc de desfasurare: – Sala Viena, din Splaiul Unirii nr.165, cladirea TN02, et.1, Impact Hub Bucharest.
Puncte de reper: metrou Timpuri Noi, cladirile noi vis-à-vis de Universitatea Dimitrie Cantemir.

Pret:

Early booking (pana la 26 mai 2019): 400 lei
Late booking (din 27 mai 2019): 450 lei

Inscriere curs

Tema – Curs 4:

Infractionalitatea in zona comerciala. Evaziunea fiscala si spalarea de bani

Descrierea evenimentului:

Atunci când auzi vorbindu-se despre infracţionalitatea ȋn zona comercială, suntem sigure că nu te gândeşti că ţi s-ar putea ȋntampla (chiar) ţie. Dar dacă lucrurile nu stau chiar aşa?! Dacă ȋntr-o dimineaţă, ȋn timp ce ȋţi pregăteşti cafeaua, bate cineva la uşa ta şi ȋţi arată un mandat de percheziţie?! Consideri că acesta ar fi un scenariu bun de film?! S-a ȋntâmplat mai multor administratori şi directori generali din România – partea tristă este că te poţi trezi ȋntr-o astfel de situaţie.

Vino la următorul curs din proiectul SCOALA DE ADMINISTRATORI pentru a afla care sunt riscurile penale la care te expui ȋn cadrul afacerii tale. Ȋn plus, vei afla cum să eviți evaziunea fiscală și spălarea banilor.

Te aşteptăm!

IMPORTANT: 

! Înscrierea constă în emiterea unei facturi fiscale, în baza căreia puteți achita taxa de participare.

Factura poate fi emisă fie pe persoană fizică, fie pe societate/cabinet/PFA. Pentru emiterea acestei facturi este necesar să ne comunicați datele complete ale dumneavoastră sau ale societății/cabinetului/PFA-ului, date de contact și adresa de mail unde să vă trimitem factura.

Nota: În cazul neprezentării nenotificate în scris la adresa de mail office@scoaladeadministratori.ro, cu minim 2 zile înainte de desfășurarea evenimentului, suma achitată poate fi realocată, fără a se restitui, pentru un alt eveniment organizat de Școala de administratori. Realocarea către alt eveniment este posibilă o singură dată, pe o perioadă de 3 luni.